Airportservice

Begin uw vakantie zorgeloos met onze Airportservice. U wordt comfortabel in uw eigen auto naar het vliegveld toegereden.

YourPrivateDriver heeft een perfecte service ontwikkeld, speciaal gericht op het vervoer van en naar de luchthaven. Eén van onze chauffeur meldt zich op het afgesproken tijdstip bij uw huis. Hier neemt hij plaats in uw auto en rijdt hij u én uw reisgenoten naar het gewenste vliegveld. Op het vliegveld aangekomen helpt de chauffeur u met het uitladen van de bagage en rijdt hij uw auto weer veilig terug naar huis, waar hij de auto voor de deur zal parkeren.

Aankomst
Wanneer u weer aankomt in Nederland, zal de chauffeur met uw auto weer klaar staan op het betreffende vliegveld. Dit vliegveld kan dus ook anders zijn dan het vertrekvliegveld. Wij houden de vluchtgegevens voor u in de gaten en proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen, dus als uw vlucht vertraging heeft, dan stellen wij de chauffeur zelf op de hoogte.

Wilt u de Airportservice reserveren? Dan kan dit door het reserveringsformulier in te vullen, of door contact op te nemen met 085-2737991.

Tarieven

Wegbrengen & Ophalen

Vanuit 't Gooi naar Schiphol      € 126,00 excl. BTW
Vanuit 't Gooi naar Rotterdam      € 126,00 excl. BTW
Vanuit 't Gooi naar Eindhoven      € 126,00 excl. BTW
Vanuit 't Gooi naar Brussel      € 210,00 excl. BTW

Bovenstaande prijzen kunnen hoger uitvallen op het moment dat de chauffeur lang moet wachten en de 3 uur overschreidt.


Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op minimale afname van 3 uur a €21,00 excl. BTW. Voor andere beginlocaties of vliegvelden maken wij graag een passende offerte voor u.

Voordelen van onze Airportservice

  • Betrouwbare en servicegerichte chauffeurs!
  • Persoonlijke service: wij kennen uw wensen!
  • Vertrouwde dienstverlening: u kunt op ons rekenen!
  • Eén helder tarief, geen toeslagen!
  • Heldere communicatie en duidelijke afspraken!