Onze Partners

Restaurant Vlaar
Restaurant Vlaar

Bij restaurant Vlaar kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke avond. Na afloop bestaat de mogelijkheid om naar huis gereden te worden door één van de BOB-chauffeurs van YourPrivateDriver.

Restaurant Lakes
Restaurant Lakes

Bij restaurant Lakes kunt u een avond heerlijk dineren in een rijkelijk luxe sfeer. Geniet zorgeloos van de heerlijkste wijnen. Aan het einde van de avond rijden wij u tegen een speciaal lakes-tarief in uw eigen auto naar huis!

Restaurant Vuur
Restaurant Vuur

Langs de bosrijke weg van Hilversum naar Baarn, pal naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche, ligt een mooie authentieke boerderij waarin Restaurant Vuur in Baarn gevestigd is. Geniet zorgeloos bij de openhaard van een heerlijk glas wijn en laat u na uw diner veilig door een BOB-chauffeur naar huisrijden!

Brasserie Le Nord
Brasserie Le Nord

In het noorden van Bilthoven vindt u deze Franse brasserie d’aujourd hui’ op een bijzondere plek. Brasserie Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. Bij brasserie Le Nord kunt u een avond zorgeloos genieten, want onze BOB-chauffeurs staan klaar om u naar huis te rijden!

Restaurant Zilt en Zoet
Restaurant Zilt en Zoet

Sinds kort heeft YourPrivateDriver een samenwerking met Zilt en Zoet in Maartensdijk. U kunt in dit restaurant genieten van een heerlijke avond, waarna één van onze BOB-chauffeurs u in uw eigen auto naar huis rijdt met onze BOB-service.