Privé Chauffeur: Besteed uw tijd waardevoller

Verspil geen tijd en energie meer aan autorijden
Autorijden is vaak een tijd- en energierovende dagelijkse activiteit. Er is echter een mogelijkheid om deze uren te ontspannen of de auto als mobiel kantoor te gebruiken. Zonder op de weg te letten. Een privé chauffeur in uw eigen auto stelt u in staat om uw tijd efficiënter te besteden.

Tijd is het kostbaarste wat er is. Besteed daarom zaken uit die u minder kosten dan het u oplevert, zoals autorijden en een parkeerplaats zoeken. U heeft overdag en ’s avonds meer energie als u niet zelf hoeft te rijden. Ook heeft u meer tijd om te telefoneren of e-mails te beantwoorden, zodat u dit niet thuis meer hoeft te doen. U houdt tijd over voor ontspanning. Bovendien kan de chauffeur ook diverse klusjes erbij doen, waaronder:

  • Pakketjes Wegbrengen
  • De auto laten wassen
  • Uw pak naar de stomerij brengen
  • Een relatie van u ophalen of wegbrengen

YourPrivateDriver beschikt over intern opgeleide chauffeurs met een onberispelijke rijstijl en onbesproken gedrag. Onze chauffeurs hebben allen een geheimhoudingscontract ondertekend, waardoor wij discretie kunnen garanderen. Indien gewenst kunt u dit ook bij ons opvragen of uw eigen geheimhoudingsclausule overleggen. Onze planning zorgt ervoor dat u een aantal vaste chauffeurs krijgt toegewezen. Hierdoor raakt u snel en eenvoudig aan hen gewend. Als u last-minute nog een chauffeur nodig heeft is dat geen probleem. Binnen een uur na uw reservering per telefoon of e-mail leveren wij de chauffeur bij u. De chauffeur komt met eigen vervoer uw kant op en is binnen een uur bij u ter plaatse. De chauffeurs van Euro Bob zijn altijd representatief gekleed en dus voorbereid voor iedere gelegenheid. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs uiterst voorzichtig omgaan met uw auto. Mocht er onverhoopt toch schade aan de auto worden veroorzaakt door onze chauffeurs, dan vergoeden wij het eigen risico van de verzekering. Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen.

Een Privé Chauffeur verdient zichzelf terug

De kosten per uur voor een privé chauffeur zijn een stuk lager dan de waarde die u in een uur kunt leveren.U heeft al een privé chauffeur voor slechts € 21,00 per uur, exclusief BTW. Hier komen geen extra kosten bij. Er wordt gerekend vanaf het moment dat de chauffeur uw kant op gaat, maar nooit meer dan een uur. Daarna wordt er gerekend voor de uren dat de chauffeur bij u is tot het moment dat deze weer “thuis” is.

Reserveer nu uw Privé Chauffeur. Ook telefonisch bereikbaar via 088 – 365 0808

Eén helder tarief:

Bij YourPrivateDriver houden wij niet van onverwachte kosten. Er zullen bij ons dus géén onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

Chauffeur per uur :            € 21.00 ex. BTW

Waarom YourPrivateDriver?

  • Betrouwbare en servicegerichte chauffeurs!
  • Persoonlijke service: wij kennen uw wensen!
  • Vertrouwde dienstverlening: u kunt op ons rekenen!
  • Eén helder tarief, geen toeslagen!
  • Heldere communicatie en duidelijke afspraken!De tijd die in rekening gebracht wordt is de tijd vanaf het moment dat de chauffeur van huis vertrekt, tot dat de chauffeur weer thuis is. Wij garanderen dat wij ons best doen om een chauffeur in te zetten, die zo dicht mogelijk bij de start- en/of eindlocatie woonachtig is. Om deze reden brengen wij maximaal 60 minuten per heen en terugreis in rekening.

Een studentchauffeur van YourPrivateDriver reist over het algemeen kosteloos met het openbaar vervoer. Mocht openbaar vervoer niet kosteloos beschikbaar zijn op uw locatie, dan zullen de reiskosten in overleg worden doorberekend. De minimale afname bedraagt 3 uur.